DIGITALL - videodigitalizálás | Adatvédelem Adatvédelmi elvek.

  • A DIGITALL - videodigitalizálás (továbbiakban szolgáltató) az általa működtetett internetes oldalon regisztrálására adatot kér be a szolgáltatásokat használni kívánó magánszemélyektől. Ez az adatok: a regisztráló neve és e-mail címe. A szolgáltató a regisztráció során a kérdés útján bekért adatokon kívül egyéb adatokat semmilyen módon nem gyűjt, és nem szerez meg.

  • A szolgáltató a regisztráció során beszerzett adatot kizárólag az ott megjelölt célra használja fel, és nem egyesíti más forrásból származó adatbázisaival.

  • A szolgáltató a regisztráció során beszerzett adatokat harmadik félnek semmilyen formában nem adja át.

  • A szolgáltató, bár minden tőle elvárhatót megtesz a regisztráció során rögzített adat titokban maradásáért, nem felelos az adat esetleges hardver- vagy szoftverhiba miatti nyilvánosságra kerüléséért. A szolgáltató, minden tőle elvárhatót megtesz a regisztrációs rendszer működésének biztosításáért, de nem felelős azokért a károkért, amelyek a regisztrációs oldalakkal összefüggésben, azok működésképtelenségéből, nem megfelelő használatából, illetve számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, adattovábbítási késedelemből erednek, illetve a regisztrációs oldalakon megtalálható adatok, információk bárki által történő illetéktelen megváltoztatásával következnek be.

  • A szolgáltató az oldalakon felmerülő esetleges elírásokért, műszaki hibákért felelősséget nem vállal.

  • A beküldött anyagokat, írásokat nem tároljuk, másnak nem adjuk ki, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

 

Kérdése van?

Kérem vegye fel velem a kapcsolatot az elérhetőségek oldalon található telefonszámon vagy címen!

 

Online látogatók: 1  Az oldal előállításának ideje sec.